Polarizirano območje v primerjavi z linearnimi kombiniranimi izbirami me je obvestilo

Na flopu običajno občutite vrlino razpona glede na to, koliko nadparov, najboljših največjih parov in na splošno močnejšega zgrešenega daja lahko imate v svojem razponu v primerjavi z vašim večjim blindom. Povsem nova Complex Solver Selections za denarno videoigro — med šestimi kategorijami lestvic pred flopom v Upswing Labu. Ace-Five ideal so izjemno dober prispevek, ki ga je treba povečati iz vsakega položaja (čeprav lahko najdete 9-10 udeležencev na mizi). Glede na to je ta del lahko malce nepomemben v videoigri z odličnimi rakedi, vendar ne, saj je priporočljiva običajna praksa, da „sekate“ in takoj potegnete zavese.

SB mora še vedno upravljati BB in bo vedno OOP, tako da namesto stika in omogočanja prileganja BB proti omejenim razponom je visoko EV, da ima samo sredstva za povečanje/fleksibilnost kot SB. Glede na dosedanji napredek v igralniškem pokru sem veliko bolj zaskrbljen, ker resnično igram svoj obseg. Mi smo sposobni in najverjetneje bomo odstopali kot igralec Ip kot populacija pod 3bet glede BB in tudi na nižji znesek glede SB. Najnovejše zdravilo Kx/Qx/Jx so veliko najboljši lovilci blefov preprosto zato, ker so lahko tudi flop in odlični pari in imajo vzlet nekaj najmočnejših zlikovcev, kjer kot nizki SC odblokirajo zlikovčevo najučinkovitejšo raznolikost.

  • Vendar ne, v tej igri, z več kot tristo večjimi zavesami, ne bi smeli poskušati pobrati vsega denarja pred flopom.
  • Tudi če imate težave pri nižjih vložkih ali če dejansko premagujete srednje najvišje meje, lahko to težavo precej izkoristite v tem tečaju.
  • Kot tudi srednjega roko na spremembo preučevanje raznolikosti vam bo omogočilo, da verodostojno blef, ki ima zelo šibko na delo popolnoma novo jezero.
  • To pomeni, da je naš izzivalec polovični, medtem ko ima spremljevalec najnovejše orehe in se boste morda posledično nagnili k temu, da se boste soočili s c-izbiro.
  • Te vrste se trudijo dovolj močno, da morajo dati vrednost, da imajo majhno velikost.

Lahko bi stopili v tri stave z veliko različnimi darili; idealne povezave, razmaknjena oprema, popolna smeti in lahko daste tudi vrhunsko. Toda če upoštevamo nekaj non-premium dajatev, boste lahko namesto tekmovanja osvojili pote in zdaj vključili nekaj prevare po flopu. Zaradi tega se boste težje preizkusili in to težavo za tekmece.

Kaj pravzaprav je Equity Within the Casino poker? | https://stave-sportne.com/pinnacle/

Nova nadaljevalna stava (aka c-bet) predstavlja morda enega https://stave-sportne.com/pinnacle/ najbolj preprostih konceptov v igralniškem pokru. Znotraj skupnih iger, na primer Texas Keep’em in you may Omaha, so ekstremni flopi okno priložnosti za igralca, ki naredi dobro c-bet. To je vrlina, ki jo najverjetnejša raznolikost enega športnika vašemu potrjenemu panelu zagotavlja nad najverjetnejšo raznolikostjo njegovih nasprotnikov.

Igra Jonathan Littles Bucks Spoznajte kategorijo: vredno cen!

Polarizirano območje v primerjavi z linearnimi kombiniranimi izbirami me je obvestilo

To pomeni, da naš sovražnik poskusi polovico, ker bo imel čisto novo norost in posledično je večja verjetnost, da boste odnehali proti a-c-bet. Najnovejši Qh je ena izmed boljših obračalnih kart, ki jih lahko zadenemo, in izvedeli boste, kako se naše lastno zavarovanje opazno poveča, tudi če zagotovo ostane samo en kredit. Če bi vaš sovražnik pregledal vse nas, lahko stavimo tukaj in celo ostanemo v ospredju, medtem ko i vlečemo tudi za norce.

Najboljše aplikacije za športne stave

Torej, ko nova skupina poskusi, na primer, 9-8-6, lahko stavijo Pouch Fives, ker vas želijo, da lahko odstopite Expert King. Vendar pa za K-J-5 ne verjamem, da bodo tako pogosto stavili na Pocket Sevens, kajti kaj točno vam dajejo vlogo za upogibanje? Tam zunaj je kralj in lahko tudi Jack, zato so vse višje note naravnost prinesene in podobno. Tako da verjetno tudi ne boste odkrili toliko stav na zavetje, kar gre v vaš razdelek. Povsem nova zbadajoča različica, ko pogledate nasprotnika v teh klepetalnicah, bi verjetno lahko bila precej bolj tesna. Nismo v položaju, zato nam ni treba nesramno širše c-staviti, saj je naš izzivalec v stanju.

Mypokercoachings Complex C

Na drugi strani smo videli vrhunsko razmišljanje o povečanju obsega, zato moramo biti nekoliko inovativni. Frekvenca je res zelo razumna, zato je vse veliko lažje in bolj ABC. Želite staviti na naše močne poteze, bolj zdrave možnosti, vključno z vsemi našimi dobrimi najboljšimi pari, lahko pa tudi več parov in tudi naš lasten niz. Ena posebna kombinacija poskusi z nižjimi c-stavami, ker seveda morda sploh ne stavimo c-stave tako pogosto, vendar postanejo izjemno visokofrekvenčni ogledi.

Polarizirano območje v primerjavi z linearnimi kombiniranimi izbirami me je obvestilo

Skratka, na frekvence c-igranja v blogu po flopu in na meritve lahko stavite preprosto vpliva naš izzivalec in občutek na deski. Poskusite poenostaviti sklep o c-iger na srečo, potem ko ustvarite predpostavke o svojih tekmecih, osredotočenih na ozadje, sicer statistiko HUD. Tako je učenje prilagajanja najnovejšemu odporu ključnega pomena za dvig standarda lastnega zaključka.

Povsem nov Matched up Flop

Ima torej veliko jamstva proti razponu 4 iger, ne trpi zaradi nasprotnih mišljenih priložnosti in ima odlično igralnost, saj lahko prinese le flop. Popolnoma novo ravnovesje BB-ja pomeni, da globine skladov tako ali tako uporabljajo velik polariziran naraščajoči razpon skupaj z nekaj najbolj junkiest offsuitom. Za mnoge, ki preskočijo ta povišanja, boste opazili, da ima novi flop preveč slabih kart, kar olajša vaš SB, tako da lahko ovržete svojo varnost s kratkimi stavami.

You may also like...