Michael jordan Love Player Rekviziti Priložnost, informacije In morda stavni slog za posedovanje 14. tedna

Pri sestavljanju približno 70 odstotkov lastnega ročaja izvira iz Arizone zaradi zaščite, ki jo zapušča. Ali je dejstvo, da se družba izogiba Phillyu, ko so zažgali igralce na srečo zaradi morda neplaščenja v Houstonu? Ne vem, kaj naj rečem o enem ločenem, vendar sem na Arizoni, da ohranim karkoli skromno spoštovanega. Sveži Chargers je dejansko pokvarjen, poleg tega pa je še vedno na ogled, ali bodo ta teden ljudem vrnili bitove za prekršek.

in play betting

  • Devet stran od 13 želenih je prevladalo pokonci navzgor v nekaj dneh 9, vendar so preprosto štiri od teh preferenc zaščitile točko zapuščine.
  • Danes se je ponovno dvignilo na 48,5, na vaše več kot 68 odstotkov črpanja vstopnic, ko ste 57 odstotkov denarja na povsem novem Nižje od.
  • Panthers zagotavlja varen zadnji dos in boste 5 od zadnjih 6, tako da je 12 mesecev (5-dos v primerjavi z. Prenesite za Wilks).
  • To je odlična četrtkova spletna tekma (druga zaporedna za New England), Meyers pa si je prejšnji konec tedna v nasprotju z Vikingi poškodoval ramo.

Takšne napovedi za igre se seznanijo z obsežnim svetom preteklih raziskav učinkovitosti, da se prikaže, kako se prihajajoča igra pogosto odvija, in nato ustvari neposredne napovedi dejavnosti. Naših lastnih poročil o izgorelosti nikoli ne bi smeli ujeti – nepričakovana poročila o seznamih pred določitvijo stave. Videli boste, kako se vsaka stranka dejansko oblikuje tik pred navdušeno igro lige NFL, in morda boste videli zanimive stavne osnove, če boste preučili svež vtis manjkajočega igralca.

Igranje Nfl Parlay

Za katere je Lawrence najverjetneje odločitev blizu dneva igre, je Useloff dejal, da je trg spet https://stave-sportne.com/unibet/ v begu, da bi prišel iz začetnega udarca. Ko je Lawrence naslednjič izjavil, da bi bil optimističen, se je sveža linija zmanjšala na The New Orleans -1 v sredo. Vendar so se razširili, tako da lahko Saints -2,5, pri čemer se pojavi PointsBet, je zagotovo oster Najnovejši Orleans gamble takoj/danes.

Parametri Eden za prijavo na tako vpadljivo vrhunsko modo

Seahawks je bil dober sovražnik za 49ers v dobi Russell Wilson, ki pa ima Geno Smitha v osnovni izpolnitvi v tej sezoni, ko je SF pridobil in si lahko zaščiten 27-7. Popolnoma nova vrnitev prejemnika superzvezdnika Justina Jeffersona je zagotovo eden od razlogov, zakaj so najnovejši Vikingi v treh delih mnenja raje kot Raiders v nedeljski videoigri v Allegiant Areni. Ocene moči preizkusite PFF-jeve ocene električne energije NFL, osredotočene na tedenske ocene uporabnikov znotraj posameznega dela igre.

Micah Parsons oblikuje svežega pobeglega zaščitnega uporabnika sezone, najbolje nove Cowboyse, ki vam bodo pomagali z navdušenimi NFL-najboljšimi 4.step one sacks za vsako igro. Osmim tekmovalcem Dallasa ni uspelo preseči 20 točk, več Indy jih še ni zasenčilo v desetih video igricah. Pravzaprav so bili najnovejši Colti shranjeni za 17, sicer veliko manj v videoigri, ki je velika osem.

Izbira, ki se sooča z velikimi poraženci v nekaj dneh, 1. korak

San Fran je finaliziral, medtem ko je bil med Clevelandom favorit z 9,5 območja, ki je imel najnovejšega neznanega PJ Walkerja v branilcu v nasprotju s povsem novim poškodovanim Deshaunom Watsonom. Vendar so 49ers (5-1 SU/4-dos ATS) zavrgli nekaj kasnejših poklicnih potreb in morda ste preskočili cilj kariere v zadnjih sekundah, da poskusite zdrsniti 19-17. Overs je 14-5 večno zgodovinsko leto po odličnem porazu v Chicagu.

Baltimore Ravens Versus, Tampa Bay Buccaneers Trend igranja In vaše kvote

Falcons do koraka ena-šest dajejo rep, skupaj s „pod“ 5-korak 1 zgodovine šest v tem tekočem letu. Jags so pridobili in zaščitili boste približno tri od zadnjih petih v kateri sezoni, kot tudi „over“ zadnjih okoli treh v letu 2022. Cowboys „over“ 5-korak 1 čez šest to sezono po spletni tekmi Texans, vi pa morda Dallas še 8 – 4 zadnjih 12 v primerjavi z. linijo v letu 2022 tudi po nezaščiti v primerjavi z. Houston. Jets danes dva zaporedna L-ja, ki imata prvič letos, poleg zadnjih sedmih „pod“ 5-2 v letu 2022.

V takšnih okoliščinah bi dobili denarni donos, saj niste zaslužili, sicer izločite svojo izbiro. Izjemno pomembno je, da se športni igralci na srečo lahko povežejo z nepremičninskim posrednikom, če ima vprašanja v zvezi z igranjem v ligi NFL. Najboljša spletna spletna mesta za stave NFL ponujajo agencije za pomoč strankam, ki jih ponujajo prek mobilnega telefona, e-pošte in se lahko pogovarjate v realnem času 24 ur na dan, sedem dni v tednu. Določena spletna mesta so dejansko v položaju, da pomagajo igralcem iger na srečo zaradi poti družbenih množičnih medijev.

Med sezono, lahko pa tudi med predsezono, lahko igralci lige NFL stavijo tudi na prvake v sekciji NFL, uspešne prvake, na svež Super Bowl in morda na skupne dobitke sezone. Kardio „Pro futures“ veliko več o napovedovanju upravičencev stran od dobro znanih priznanj lige NFL, kot so najbolj nagrajujoči uporabniki, ofenzivni novinec leta in obrambni novinec sezone. Stave v živo NFL se zgodijo, ko je naslov igre označen z zvezdico. Kvote lige NFL so v video igrah nenehno posodobljene glede na to, kaj se dogaja v tem času. Sedem organizacij za vsako in vsako izpolnjujočo igro na srečo samotne igre Playoff. Video igra se nadaljuje, dokler za vsako konferenco ne postanete zagotovo prvak v končnici lige NFL, kar vam pomaga pri uvrstitvi na Superbowl.

You may also like...